Om oss

Änglamat Catering

Änglamat grundades 2001 och har sedan dess blivit ett väl inarbetat företag i Kalmar!

Idag ägs och drivs Änglamat av Andreas Hallberg och Björn Rydström, som tillsammans levererar och serverar catering året om!

Våra Leverantörer

Ölands kvalitetsprodukter
Ölands kvalitetsprodukter AB bygger på ett samarbete mellan två gårdar. Båda gårdarna är belägna i Mörbylångadalen, mitt i världsarvet – södra Ölands odlingslandskap. Tanken med Ölands kvalitetsprodukter AB är främst att producera ett miljöriktigt, välsmakande och omsorgsfullt hängmörat nötkött.

Solmarka Gård
Solmarka Gård är en ekologisk gård söder om Kalmar, som sedan 1976 har brukats biodynamiskt. Med energi, vilja och genomtänkt växtföljd skapar vi sunda livsmedel med karaktär och framförallt – en god smak ! Solmarka står för mångsidighet och kvalité.Med biodynamisk odling tar vi vara på våra resurser och bygger ett uthålligt jordbruk, som skonsamt och effektivt och med mycket glädje, förvaltar den goda jorden för framtiden.

Rosas Handel AB
Rosas Handel är ett litet familjeföretag med det stora hjärtat och engagemanget för hederlig och hantverksmässig korvtillverkning av de bästa råvarorna. Vårt mål är att du ska kunna få de bästa korvarna och charkprodukterna som du kan önska dig.

Mårdskog & Lindkvist
Korta avstånd, både geografiskt och emotionellt, gör att vi känner våra kunder och de lokala förutsättningarna. Det ger dig ett personligt bemötande och god service. Hos oss blir du aldrig anonym. Vi jobbar på att du ska kunna servera dina gäster mat och dryck med rötter i vår hembygd.

Martin & Servera
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist .Vår roll som grossist har blivit allt mer global. Det är därför helt naturligt för oss att arbeta med frågor som rör miljö och socialt ansvar – lokalt och globalt. Det kräver kunderna inom restauranger och storkök.

Stensö Hembageri
Stensö hembageri använder äkta surdeg som är bakat med kärlek. Först och främst används råvaror som är producerade lokalt och ekologiskt. Vi bakar vårt bröd i stenugn och gör oss till det enda bageri i Kalmar som har äkta stenugnsbakat bröd.

Lars Nielsen
Vi samarbetar med www.lars-vin.com